Satra MindDirection

MindDirections

MindDirections is het richting geven aan denkwijze of ideeën. MindDirections is als u de " neuzen dezelfde kant op" wilt hebben. Maar ook als u met een event of happening bepaalde informatie wilt overdragen of een origineel themafeest wilt geven.
MindDirections is als u bepaalde ideeën of kennis aan uw mensen wilt overdragen. Als de visie of de missie van uw bedrijf moet beklijven. Maar ook om op inspirerende wijze de gekozen richting uit te dragen of de nieuwe werkwijze onder de aandacht te brengen. Of de reorganisatie duidelijk en eenduidig  wilt bekend maken. Dat kan op verschillende manieren en in diverse settings.

De MindDirection-sessies worden geleid door een ervaren trainer, die daarbij wordt bijgestaan door een communicatiedeskundige. Vanuit de filosofie van Satra: het is leerzaam, leuk en duurzaam, stemmen wij met u af waar uw behoefte ligt en wat u als eindresultaat wilt. Wij voeren sessies in groter verband of op kleinschalig niveau voor u uit.

Wij onderscheiden een MindDirection-sessie op verschillende (leidinggevende) niveaus: strategisch, tactisch of operationeel. Ook het organiseren van bedrijfsbijeenkomsten of bedrijfsfeesten, waar een boodschap aan ten grondslag ligt of die voor een grote groep mensen zijn bestemd,  kunnen wij goed en met aansprekend resultaat voor u uitvoeren.

Staat uw wens of idee niet (helemaal) bij een van de onderwerpen in het gebied MindDirections beschreven, aarzel niet om snel nadere informatie aan te vragen of contact met ons op te nemen. Maatwerk is onze specialiteit, wat u wilt is wat wij uitvoeren. Dat is onze kracht en verzekert u van kwaliteit.


Bob Sassen