Satra Its our business

It's our business

Beschrijving: Hoe krijgt u de medewerkers van uw bedrijf weer op één lijn? Hoe brengt u hen het besef bij dat ieders inbreng, ongeacht de plaats in de organisatie, onontbeerlijk is? Hoe brengt u hen bij dat het nu tijd is echt vernieuwend of anders te gaan denken? Hoe krijgt u weer synergie in uw teams zodat zij weer doen wat u van hen verwacht en niet wat zij zelf willen?

Satra helpt u bij de beantwoording van bovenstaande vragen. Aan de hand van uw bedrijfsresultaten en bedrijfsdoelstellingen kunnen wij het beste uit uw mensen halen. Wij laten hen realiseren wat hun betekenis is voor uw bedrijf en in uw bedrijf. Wij laten hen zelf ontdekken waar hun mogelijkheden liggen en hoe ze zich weer op hun taken en werkzaamheden kunnen focussen. Wij helpen u met het terugbrengen van een gezonde bedrijfscultuur.

Leerdoelen: Uw medewerkers wil zich bewust worden van de bedrijfspolitiek en te behalen bedrijfsdoelstellingen. Uw medewerkers realiseren  zich dat zij integraal deel uit maken van het behalen van bedrijfsresultaten. Uw medewerkers staan open voor en leren over het meedenken van de bedrijfsstrategie en filosofie. 

Resultaat: De medewerkers zijn zich bewust van hun meerwaarde in het bereiken van de bedrijfsresultaten. Uw medewerkers richten zich weer op het verrichten, niet meer op negatieve zaken. De productie wordt verhoogt en de arbeidstevredenheid onder de medewerkers stijgt aantoonbaar.

Locatie: In overleg met de opdrachtgever

Duur seminar: 2 dagdelen

Bijzonderheden:Dit seminar is vooral gericht op operationele, tactische teams, alsmede de uitvoerenden binnen het bedrijf.


Bob Sassen