Satra Nieuwe Concepten

Nieuwe concepten

Beschrijving: U gaat de bedrijfsregels veranderen of wilt uw bedrijfscultuur aanpassen. Ook nieuw te implementeren werkwijzen of procedures die bij uw mensen bekend gemaakt worden, kunnen als nieuwe concepten gezien worden. Wij brengen de concepten niet alleen onder de aandacht, maar zorgen dat alle medewerkers een duidelijk beeld hebben en de koppeling naar toekomst en praktijk tot stand brengen.

Leerdoelen: Uw medewerkers realiseren  zich dat zij onderdeel zijn van het behalen van bedrijfsresultaten. Uw medewerkers staan open voor en leren over het meedenken van de bedrijfsstrategie en filosofie. 

Resultaat: De medewerkers zijn zich bewust van hun meerwaarde in het bepalen en uitvoeren van de missie en handelen daar bewust naar. De productie wordt verbeterd als de medewerkers zich beter realiseren wat hun meerwaarde in de organisatie is en welke mogelijkheden zij hebben.

Locatie: In overleg met de opdrachtgever

Duur workshop: 2 dagdelen

Bijzonderheden: Deze workshop is vooral gericht op operationele, tactische en strategisch leidinggevende, waarbij de inbreng van directie of raad leidend is.


Bob Sassen